

- Не ги пипай! Те са за нашата готвачка, за чистачката и детегледачката!
- Ама ние нямаме такива!
- Как да нямаме? А аз?

- Я кажи нещо, дето ще ме направи щастлива и тъжна едновременно!
- Ми... още си готина за възрастта си!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Кампанията с високоспециализирани изследвания важи в самостоятелните обекти на „ЛИНА“
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Ако няма консервна кутия, можете да изберете всеки друг контейнер, но е важно да спазвате две ключови условия
Преди изследването е желателно да не се пуши, а приемът на хранителни добавки, които съдържат някои от тези микроелементи, да бъде преустановен няколко дни по-рано
Двоен скок на болните, храната става опасна над 4 часа на стайна температура
Всяка ароматна свещ гори пи-продължително време, ако за една нощ я оставите в хладилника
Зонулинът е белтък, който поддържа и регулира стабилността на чревната бариера и служи като лабораторен маркер за оценка на чревната пропускливост
Проф. Валерий Соловей разкри, че докато Дмитрий Патрушев не седне в президентското кресло, няма да се обяви че руският президент е починал
Панел чревни инфекции открива вирусите, бактериите и паразитите, които са най-чести причинители на гастроентерит
Много е важно на кое място в хладилника ги поставяме и какво ще направим с тях преди да ги сготвим